Gerginlik transfere engel oluyor

Gerginlik transfere engel oluyor

Siyah beyazlı takımda 1 yılı aşkın süredir görev yapan futbol genel direktirektörü Önder Özen, teknik direktör tercihini Slaven Bilic'den yana kullanmıştı. Geçen sezon öncesi ve ligin ilk haftlarında Özen ile bilic gayet iyi iletişim kurmuş, bir çok konuda fikir birliğine varmışlardı. Ancak devre arası transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıklar, yeni sezon öncesi daha büyük boyutlara ulaştı. Galatasaray'dan Dany'nin kiralanması döneminde araları açılmalaya başlayan iki isim, neredeyde birbirleri ile konuşmayacak hale geldiler.

Özen ve Bilic arasında soğuk rüzgarların esmesi, olumsuz etkisini de göstermeye başladı. Takımın yurt dışında yapacağı kamp yerinin belirlenmesi, oynanacak hazırlık maçları, sezon planlaması ve transferler hakkında fikir alış verişinde bulunmayan iki ismin bu tutumu, özellikle transfer çalışmalarının yavaş ilerlemesine neden oluyor.

SON PROBLEM MITROGLOU

Özen ve Bilic arasındaki son problem Kostas Mitroglou konusunda yaşandı. Hırvat teknik adamın ısrarla alınmasını istediği Yunan oyuncu konusunda Özen'in kararsız kalması iki isim arasındaki durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirdi.

Yeni sezon öncesi Önder Özen ve Slaven Bilic arasındaki anlaşmazlıkların ortadan kalkıp kalkmayacağı belirsizliğini korurken, bu durumun siyah beyazlı takımı ne oranda etkileyeceği merak konusu.