Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan Passolig Kart Çağrisi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan Passolig Kart Çağrisi

PTT Birinci Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor Store’de, bu sezon uygulamaya girecek olan Passolig Kart basımı başladı. Taraftarın ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Passolig Kart kuyruğunda Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’da yer aldı.
Taraftarlarla sıraya giren Belediye Başkanı Kerim Aksu Pasolig Kartını 15 TL ödeyerek aldı. Taraftarlara çağrıda bulunan Başkan Aksu "Giresunspor hepimizin ortak gururu, hepimizin göz bebeğidir. Takımıza güç katmak için Haydi Pasolig almaya" dedi.
Atatürk Meydanında Giresunspor Mağazasına gelen Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu Giresunspor Başkanı Mustafa Temek Bozbağ karşıladı. Başkan Aksu, öncelikle Store mağazasındaki satışları sordu. En fazla klasik çubuklu formanın satıldığı bilgisini aldı. Pasolig Kartı almak için yeşil-beyazlı taraftarlarla sıraya giren Belediye Başkanı Kerim Aksu, nüfus cüzdanını ibraz ederek Pasolig Kartını Başkan Mustafa Bozbağ’dan aldı.
Başkan Kerim Aksu, ligler başlamadan önce her taraftarın, Giresuspor sevdalılarının pasolig kartını almasını beklediğini ifade ederek, "Bizim sevdamız Giresun. Bizim sevdamız Giresuspor, Yeşilgiresun Belediyespor. Birlikte el ele verdiğimizde aşamayacağımız zorluk yoktur. Giresun’a, Giresuspor’a, Yeşilgiresun Belediyespor’a gönül veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz her zaman Giresunspor’un yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun her zaman Giresuspor’un yanında olduğunu, şimdi de pasolig kampanyasına yine kendisinin öncülük ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: " Giresuspor artık PTT Birinci Ligte oynayacak. Bu hepimiz için övünç kaynağıdır. Biz bilet fiyatlarını artırmadık. Taraftarlarımız geçen yılki fiyatlardan kombinesini alabilir. Bu sezon uygulanacak pasolig kartı çok önemli. Bu kartı çıkarmayan kim olursa olsun maçlara giremeyecek. Taraftarlarımızın sezon öncesi pasolig kartını anlamalarını bekliyoruz. Ödenen ücretin yarısı tekrar Giresunspor’a dönecek. Başkanımız Kerim Aksu’ya bu zamana kadar yaptığı desteklerden ve yapacakları katkılardan dolayı Giresuspor adına teşekkür ediyorum.Pasolig Kartı içinde yine önderlik yaptı. Giresuspor büyük taraftarı ile PTT Birinci Ligte adından söz ettirecektir. "