Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Giresun

Giresunspor Antalyaspor Maçında Taraftarının Desteğini Bekliyor

PTT 1. Ligde mücadele eden Giresunspor, Ligin 11. haftasında yarın akşam saat 19.30’da oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasında taraftarının desteğini bekliyor.Antalyaspor karşılaşması öncesi bir açıklama yapan Giresunspor Asbaşkanı...

Yayınlanma:

PTT 1. Ligde mücadele eden Giresunspor, Ligin 11. haftasında yarın akşam saat 19.30’da oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasında taraftarının desteğini bekliyor.
Antalyaspor karşılaşması öncesi bir açıklama yapan Giresunspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul, “Önümüzdeki Antalyaspor maçında Giresunspor çıkışını sürdürecektir. Lig fikstürüne baktığınızda Antalyaspor Süper Lig’e çıkmaya oynayan kaliteli ve maddi olarak bizden çok yüksek bir takım. Ancak Giresunspor’da biz yüreğimizle oynuyoruz. Onlara göre çok ucuz maliyetli bir ekibimiz var ancak bizim futbolcularımızın yüreği onlardan daha kuvvetlidir. Futbol para ile değil yürekle oynanan bir oyun, o yürek de biz de var. Bunu da yarın akşamki maçta hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.
Taraftara çağrıda bulunan Özkul, “Benim tek istirhamım taraftarımızın bizi yalnız bırakmamalarıdır. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Onların desteğiyle Antalyaspor’u buradan yenerek uğurlayacağımızı düşünüyorum. İnşallah gülen taraf biz olacağız. Taraftarımız kötü sonuç alsak da bize destekleri hep devam etti. Biz gittiğimiz deplasmanlarda görüyoruz ki, ligin en iyi takımları bile 300-500 kişiye oynuyorlar ama biz Giresun’da 2500 kişiden aşağı seyirciye hiç oynamadık. Bu maçta seyircilerimizin stadı dolduracağına inanıyorum. Stada en az 5 bin kişi bekliyoruz. Bizim seyircimiz oturarak seyreden değil yüreğini koyarak seyreden seyircidir. Onların desteğine gerçekten ihtiyacımız var, mutlaka bizi desteklesinler. Bunun karşılığını da hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler