Giresunspor Kendi Evindeki İlk Maçta 3 Puan Hedefliyor

Giresunspor Kendi Evindeki İlk Maçta 3 Puan Hedefliyor

Giresunspor iki günlük iznin ardından Adana Demirspor maçının hazırlıklarının sürdürürken, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise kendi sahalarında oynayacakları ilk maçtan galibiyet beklediklerini söyledi.
Takımın her geçen gün temposunun arttığını gözlemlediğini belirten Kulüp Başkanı Bozbağ, şampiyonluk kupa töreniyle çıkacakları maçta galip gelmeyi umut ettiklerini kaydetti.
Başkan Bozbağ "İnşallah evimizde oynayacağımız müsabakada şehrimizi camiamızı mutlu edecek sonuçları elde ederiz. Hem sakat oyuncuların iyileşmesi hem de tempomuzun artarak devam etmesi bizi son derece umutlandırmaktadır. Geçen sene Süper Lig’de seyrettiğimiz bütün futbolcular, şu anda rakiplerimizde oynuyor. Onlarla da mücadele edeceğiz. Ama bu beni hiç korkutmuyor. Tek korkutan takımın adapte sürecinin bir an önce sonuçlanmaması. Bunun da olması 7 - 8 haftayı buluyor. İnşallah bu süreci kayıpsız atlatırız. Büyük bütçeli bir ligdeyiz. Hem düşük bütçeyle mücadele edeceğiz hem de borcu indireceğiz. Bu hafta gelecek Adana Demirspor’un harcadıkları paralar 20 milyonu buldu. Biz bu borcu, bu sene sonuna kadar 4 - 5 milyona çekebilirsek bizim durumumuz 45 milyon borcu olan Orduspor’dan da Samsunspor’dan da iyi. Hepsinden iyi duruma gelmiş olacağız” dedi.