Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından

Giresunspor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor ligin 17. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Manisaspor’u konuk etti.
Karşılaşmayı 2-1 kazanan Giresunspor’da teknik direktörü Erkan Sözeri, farklı bir galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.
Maçın geneline hakim olduklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri, “Karşılaşmaya çok iyi başladık. Oyuna hakimdik ve aradığımız golü de bulduk. Ancak ilk yarının sonlarına doğru hakimiyeti kaybetmesek de rakip üzerindeki baskımız düşünce kendi hatamızdan dolayı gol yedik. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf biz olduk. Taraftarın desteğini de arkamıza alınca geç de olsa aradığımız galibiyet golünü bulduk. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Farkı bir galibiyet olabilirdi. Fakat hedefimiz olan 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Özellikle kalecimiz Eser’e taraftarın verdiği destek çok önemlidir. Nasıl ki gol kaçıran futbolcuyu suçlayamayacağımız gibi hatadan dolayı gol yiyen kaleciyi de suçlayamayız. Taraftarımız bu noktada kaleci Eser’e büyük destek oldu. Camia olarak görüyorum ki biz bir aile olmuşuz böyle devam ettiği sürece hedefimize ulaşmak daha kolay olacaktır" dedi.
Transferle ilgili de konuşan teknik direktör Sözeri, “Böyle bir takıma oyuncu katmak zordur. Çünkü 5 galibiyet, 5 beraberlik alan bir takımdan söz ediyoruz. Böyle bir takıma oyuncu katmak tartışılır. Ancak daha fazla futbolcu derinliği için ya da kaçırmak istemediğimiz oyuncu için transfer söz konusu olabilir fakat ben bu oyuncularımla yoluma devam etmek istiyorum. Ayrıca ifade etmek isterim ki hedefi oyuncularımız koyar. Hırs ve istekleriyle aldıkları galibiyetlerle hedefi kendileri belirler. Bizim dışarıdan konuşmamızın çok bir anlamı olmaz. Bu oyuncularımız ise hedeflerini belirlemiş ve her maçı final olarak görmektedir” dedi.
Giresunspor’un başarılı oyuncusu Çağrı taraftara teşekkür ederken, Giresunspor’un ikinci golünü kaydeden Abdülaziz ise, “Erkan hocamızın gelmesiyle takımımızda bir farklılık yaşanmıştır. Büyük bir heyecan yakaladık. Bu maçımızda da 9 haftalık yenilmezliğimizi sürdürmek istiyorduk. Öyle de oldu. Camia olarak bir olursak yenilmez olduğumuzu biliyorduk. Şimdi bu hırs ve azimle devam edeceğiz” dedi.
MANİSASPOR CEPHESİ
Giresunspor deplasmanından en azından beraberlikle dönmeyi hedeflediklerini belirten Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, "Giresunspor deplasmanı bizim için önemliydi. Çünkü verilen lig arasını iyi değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamayı hedefliyorduk. Ancak beklediğimiz sonucu alamadığımız gibi en azından beraberlikle 1 puanla dönmek istiyorduk bu da olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.