Giyim Bankası’nda Gelinlik Dahi Mevcut

Giyim Bankası’nda Gelinlik Dahi Mevcut

Geçtiğimiz aylarda Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’nin (KOSHİM) açılışını gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi, bu merkezde hizmet veren “Gıda ve Giyim Bankası” ile her ay yüzlerce kişiye yardım eli uzatıyor.
600 ÇEŞİT GIDA ÜRÜNÜ BU MARKETTE
KOSHİM çatısı altında hizmet veren Gıda Bankası, 600 çeşit gıda ürünüyle ihtiyaç sahibi vatandaşların alışveriş adresi oldu. Konusunda uzman sosyologlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların Konyaaltı Belediyesi’nce kendilerine verilen KONKART ile her ay belli ölçüde alışveriş yapabildikleri, Konyaaltı Belediyesi’nin 7 aydır hizmet veren Gıda Bankası ile de yaklaşık 800 kişiye ücretsiz market alışverişi imkanı sağladığı belirtildi.
Konyaaltı Belediyesi’nin ayrıca KOSHİM çatısı altında hizmet veren Giyim Bankası ile de yüzlerce kıyafeti vatandaşın beğenisine sunduğu kaydedildi. KONKART sahibi vatandaşların ayakkabıdan, giyime, oyuncaktan çeşitli ev eşyasına kadar pek çok ürüne ücretsiz ulaşabildikleri ve Konyaaltı Belediyesi’nin Giyim Bankası ile 180 kişiye yardım eli uzattığı ifade edildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM çatısı altında hizmete veren Gıda ve Giyim Bankası ile her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini bildirdi. Başkan Böcek, gelinliğin dahi yer aldığı Giyim Bankası’yla da vatandaşların ihtiyaç duydukları eşyalara kolayca ulaştıklarını kaydetti.