Gkv Özel Ortaokulu 2014 Teog Sınavında Yine Birinci

Gkv Özel Ortaokulu 2014 Teog Sınavında Yine Birinci

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2014 TEOG Sınavı’nda da elde ettikleri bireysel ve kitlesel derecelerle başarılarını tekrarladı.
2014 TEOG’da 27 GKV Özel Ortaokulu öğrencisi 500-490 diliminde puan (YEP) alarak Türkiye’nin en saygın liselerine yerleşme şansı kazanırken. GKV’li mezunların büyük bir çoğunluğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerini tercih ederek, başarının bir rastlantı değil kurumsal bir kültürün gelenekselleşmiş sonucu olduğunu kanıtladı.
TEOG birincisi Reis Sabri Karayiğit, 2013-2014 GKV Özel Ortaokulu mezunları adına GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili’yi makamlarında ziyaret ederek kendilerini yarının modern Türkiye’sine hazırlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’na tüm öğrenciler adına teşekkür etti.
Sabri Karayiğit, “Bizlere düşen en büyük görev, gelecekte bizleri çok zorlu bir rekabet ortamının beklediğini unutmadan, çok daha fazla çalışarak okulumuzun bizlere kazandırdığı değerlerle bayrağımızı onurla taşımaktır” dedi.
GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Reis Sabri Karayiğit gibi başarılı, aydın, bilinçli ve ülkesini seven gençler yetiştirmekten duyduğu mutluluğu belirterek, “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kurucumuz Cemil Alevli’nin işaret ettiği çağdaş Türkiye hedefine yarım asırdır emin adımlarla yürümektedir. Okullarımız Reis Sabri Karayiğit gibi başarılı sayısız mezunuyla ülkemizin gururudur” diye konuştu.
GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, TEOG birincisi Reis Sabri Karayiğit’i ödüllendirerek başarılar diledi.