Gkv’liler Onkoloji Hastanesini Ziyaret Etti

Gkv’liler Onkoloji Hastanesini Ziyaret Etti

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Topluma Hizmet Kulübü öğrencileri Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri Bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında çocuklarla ilgilenen GKV Özel Liseleri öğrencileri, “Onlar bizim kardeşlerimizdir. Her fırsatta onları ziyaret ediyor ve bir çok etkinliği birlikte yapmaya çalışıyoruz” dediler.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Topluma Hizmet Kulübü öğrencileri Kulüp Rehber Öğretmeni Celal Kara başkanlığındaki 15 öğrenciyle birlikte ziyaret ettikleri Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri Bölümünde tedavi gören çocuklara moral vererek onlarla bir çok etkinlik gerçekleştirdiler. Tedavi gören çocuklar için özel olarak hazırladıkları isme özel hediye paketlerini de tedavi gören arkadaşlarına vererek onlarla sohbet ettiler.
Hastanede eğitim veren öğretmenler ve görevli hemşireleri de ziyaret eden öğrenciler hastalar hakkında bilgi alarak hasta yakınlarıyla da görüştüler. İnsan sağlığının önemli olduğuna dikkat çeken öğrenciler hasta ziyaretlerinin özellikle hastanın moral ve motivasyonu için önemli olduğunu belirtirken aynı konuda hastane yetkilileri de yatılı tedavi gören çocukların ziyaretçilerin gelmesiyle birlikte çok mutlu olduklarını, GKV Özel Okulları öğrencilerinin sürekli ziyaretlere gelerek çocuklarla bir çok etkinliği gerçekleştirdiğini belirterek teşekkür ettiler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Topluma Hizmet Kulübü öğrencileri önümüzdeki dönemler içerisinde gerek Onkoloji Hastanesine gerekse huzur evine yönelik ziyaretlerini tekrar edeceklerini belirttiler.