Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu’na Veda Yemeği Verildi

Gökçebey Kaymakamı Hamitoğlu’na Veda Yemeği Verildi

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine, 19 Mart 2012 tarihinde atanan ve yaklaşık 2,5 yıldır görevini yaptıktan sonra Adıyaman’ın Gerger ilçesine atanan İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’na veda yemeği verildi.
Bakacakkadı beldesinde bulunan 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü’nde verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey eski Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık çalışanları ve iş adamları katıldı. Yemek öncesi konuşma yapan İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, “19 Mart 2012 tarihinde ilçemizde göreve başlayan Bülent Hamitoğlu, görevini akla, mantığa, sağ duyuya seslenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak sürdürmüş, Gökçebey ilçesine Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Gençlik Merkezi, Kamu Hastaneler Birliği yatırımında yeni bir hastane, ihale aşamasında olan İlçe Emniyet Binası, üniversite ve futbol sahasına arazi tahsisi, 6.5 kilometre köy asfalt yolu, 17 bin 600 metrekare köy içi parke taşı döşeme işi, 25 yıldır susuzluk çeken Örmeci köyü Çay mahallesine su verilmesi gibi çalışmalara imza atmıştır. Ben ilçede 8 yıldır Özel İdare Müdürü olarak görev yapmaktayım. İlçemize gelen ve atanan kaymakamları kaymakamlık lojmanında karşılar, kaymakamlık lojmanından uğurlarız. 2007’den bu yana 7 kaymakam ile çalıştım. İlçemize veda eden kaymakamımıza ben yeni yerinde başarılar diler, saygılarımı sunarım” dedi.
Adıyaman’ın Gerger ilçesine atanan Gökçebey İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu da yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “İlçemizde kaldığım sürece Özel İdare Müdürümüzün anlattığı gibi önceki Belediye Başkanımız Zeki Kılınçarslan, Veysel Özsaraç ile birçok işe beraber imza attık. Gökçebey’de en beni güçlendiren mesai arkadaşlarım ve ekibimdir. Benim kurduğum hayaller onlarla birlikte gerçeğe kavuştu. Onlarla olmaktan çok mutluluk ve gurur duydum. Mesleğimin başlangıcından gerçekleştirdiğim işlerden mutlu oldum. Zonguldak basınını da çok teşekkür ediyorum. Çok iyi şeyler yazdılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizi Adıyaman Gerger’e bekliyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Adıyaman’ın Gerger ilçesine atanan Gökçebey İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu’na, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ve davetliler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Daha sonra Kaymakam Bülent Hamitoğlu davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.