Gökçek’ten Chp’li Haluk Koç’un “torpil Listesi”ne Sert Tepki

Gökçek’ten Chp’li Haluk Koç’un “torpil Listesi”ne Sert Tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Haluk Koç’un “torpil listesi”nde Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürünün de isminin olmasını, “Be vicdansız, Fevzi Yılmaz (Özel Kalem Müdürü) 1985 yılında ben Keçiören Belediye Başkanı iken işe girdi” sözleriyle yalanladı.
Başkan Gökçek, geçtiğimiz günlerde Haluk Koç’un “torpil listesi”nde yer alan “İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın dünürü (lise mezunu) Fevzi Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Özel Kalem Müdürü olarak atandı” açıklamasının gerçek dışı olduğunu belirtti. Gökçek, Twitter hesabından yaptığı ve “tebessümle” bitirdiği açıklamada, Koç’un yaptığı suçlamayı attığı şu twitterle yalanladı:
“Bu CHP MV’nin istihbaratını sevsinler. Haluk Koç torpilli listesi yayınlamış. Bir torpilde benim özel kalem müdürümmüş. Be vicdansız, Fevzi Yılmaz 1985 yılında ben Keçiören Belediye Başkanı iken işe girdi. O zaman evli bile değildi. Tuttun şimdi Mustafa Ataç’ın dünürü olduğu için işe aldığımı söyledin. Ben Keçiören Belediye Başkanı iken Fevzi’nin Mustafa Ataş’ın dünürü olacağını hayal edip Fevzi’yi işe almıştım:)))”
Fevzi Yılmaz, 1985 yılında Melih Gökçek’in Keçiören Belediye Başkanı olduğu dönemde göreve başladı. Yılmaz, daha sonra Gökçek’in Sosyal Hizmetler Genel Müdürü olması üzerine bu kuruma geçerek, Gökçek’le birlikte çalışmasına devam etti. Melih Gökçek’in milletvekili olmasıyla birlikte görevini bir süre TBMM’de sürdüren Fevzi Yılmaz, son olarak da 1994 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Gökçek’in Özel Kalem Müdürlüğü’ne gelerek, 21 yıldır bu görevi yürütüyor.