Gökhan Töre anlaşmaya vardı!

Gökhan Töre anlaşmaya vardı!

Daha önce yıllık 1.4 milyon Euro'yu kabul eden milli futbolcu, maç başına ücretinde de 15 bin Euro'ya, "Tamam" cevabını verdi.

Geçen sezon Rubin Kazan'dan kiralık olarak Beşiktaş'ın formasını giyen ve tekrar takıma kazandırılması için tüm imkanların seferber edildiği Gökhan Töre konusunda mutlu sona ulaşıldı. Rus ekibiyle, bonservisi konusunda 4 milyon 250 bin Euro'ya anlaşan Siyah- Beyazlılar, Gökhan'la yaptığı pazarlıklarda ufak pürüzleri aşamamıştı. Kartal'dan yıllık 1.8 milyon Euro isteyen milli futbolcu, yönetimin
kendisine rest çekip, "1.4 milyon Euro'dan yukarı çıkamayız" mesajından sonra bu teklifi kabul etmişti.

Bayram sonrası bitecek

Ancak bu kez de sorun olarak ortaya, Gökhan'ın maç başına 20 bin Euro'dan aşağı inmemesi, Beşiktaş'ın ise 10 bin Euro'nun üstüne çıkmaması gelmişti. Bu kez her iki tarafın da fedakarlık yaptığı ve rakamın 15 bin Euro'da sabitlendiği ifade edildi. Sorunun çözülmesiyle birlikte 22 yaşındaki kanat oyuncusunun takıma katılması yönünde hiçbir engel kalmadığı öğrenildi. "Gökhan'ı seviyoruz ve onunla anlaşacağız" diyen Futbol Şube'sinin başındaki Ahmet Nur Çebi'nin de, pazarlıkta kilit rol oynadığı belirtildi. Artık bayram sonrası tarafların bir kez daha araya gelip, transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.