Gölbaşı Belediyespor Kulübü Yeni Sezonu Açtı

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Yeni Sezonu Açtı

Gölbaşı Belediyespor, 2014-2015 futbol sezonu için düzenlenen törenle yeni sezona merhaba dedi.
Gölbaşı Belediyespor 2014-2015 futbol sezonunu Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri’nde düzenlenen program ile sezonu açtı. Sezon açılış programına Eski İç İşleri Bakanlığı Müsteşarı Galip Demirel, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Eski Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Eski Belediyespor Kulübü Başkanları ve yöneticileri ile Gölbaşı protokolünün önde gelen isimleri katıldı.
Sezon açılış programında konuşma yapan Kulüp Başkanı Hayati Çal, “Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar Gölbaşı’nda sporun, sporcunun ve sosyal alanlarda kazandırılması için var gücümüzle çalışmalarımıza start verdik. Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Fatih Duruay’ın destekleri sayesinde sadece futbolda değil sporun her dalında sporcular yetiştiriyoruz. Şu ana kadar Türkiye ikinciliği ve Ankara ikinciliği ve Wushu’da üçüncülük kazandık. Gölbaşı Belediyespor Kulübümüz’ün şu ana kadar 309 lisanslı sporcusu bulunmaktadır. Gölbaşımızdan milli sporcularımızın çıkmasını temenni ediyoruz. Gölbaşı Belediyespor’a destek vererek öncelikle Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde gençlere sahip çıkılmadığını belirterek, “Gölbaşı’nda biz gençlerimize sahip çıkmıyoruz. Gölbaşı sporumuz var ama Gölbaşımız da oynayan, Gölbaşı’nda ikamet eden sporcularımız burada yok. Biz gençliğimizde Gölbaşı’nın nüfusu 15-20 bin olduğu zamanlarda profesyonel futbolcular yetişir. O gün ki şartlarda yapılabileceklerin en iyisi yapıldı ama son yıllarda bunu başaramadık” açıklamasını yaptı.
Başkan Duruay, spor yapmanın olumlu taraflarına değinerek, “Spor yapan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduklarını gözlemledik. Bizler sporcu yetiştirme gayesindeyiz. Spor yapan çocukların kötü alışkanlıklar kurtulmasını istiyoruz. Asıl hedefimizde gençlerimizi spora yönlendirip kötü alışkanlıklar barındırmamasını istiyoruz. Biz her koşulda gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkacağız” diyerek 2014-2015 sezon açılışının hayırlı olmasını diledi.
Konuşmalarından ardından Gölbaşı Belediyespor Kulübü Kick Boks sporcuları gösteri yaptı. Daha sonra Gölbaşı’nın önde gelen isimlerinde oluşan şöhretler karması futbol maçı yaptı. Oynanan futbol maçı ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.