Gölbaşı’nda Gölpark’a Zarar Verildi

Gölbaşı’nda Gölpark’a Zarar Verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi TOKİ konutları yanında bulunan Gölparka, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.
Gölbaşı Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin 14 parkından birisi olan GölPark’ta bulunan bir ağaç yakılmak suretiyle, çöp tenekesi, yetişkinler için kullanılan bir adet spor aleti ve 1 adet çocuk salıncağına zarar verildiğini açıkladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra o bölgede yaşayan herkesin ortak malı olduğunu ifade ederek, “Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, daha önce de bu ve benzeri tahribatlar yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir” dedi.
Ayrıca Başkan Özdemir, parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları, barbekü gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde, tıpkı kendi evinin malzemesi gibi, kullanmalarını isteyerek parklara bu tür zarar veren kişileri de uyarmalarını istedi.