Gömeç’te Başarılı Kursiyerlere Belgeleri Dağıtıldı

Gömeç’te Başarılı Kursiyerlere Belgeleri Dağıtıldı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Gömeç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda başarılı olan kursiyerler belgelerini aldı.
Gömeç Halk Eğitim Merkezi kurs binasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Erbil Uncu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Küçükselvi’nin katılımlarıyla, bilgisayar kullanma kursunu başarıyla bitiren kursiyerler belgelerine kavuştu.
Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır kurslar hakkında genel bilgi aldıktan sonra, başarılı kursiyerleri tebrik ederek, aldıkları belgelerin gelecek yaşamlarında yararlı olmasını diledi.
Müdür Bahadır, bundan sonra da halkım isteklerine yönelik kursların açılmaya devam edileceğini ve bu tür kursları da her zaman destekleyeceğini belirtti.
Öte yandan; bilgisayar kullanma kursunun temel seviyede bir kurs olmasına rağmen bazı iş başvurularında istenen bir belge olduğu ve 16 kursiyerin başarıyla kursu tamamlamasının ise bu anlamda son derece önemli olduğu vurgulandı.
Ayrıca Hasta kabul işlemleri kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerde kurs öğretmenlerinden kurs bitirme belgelerini alırken, bu kursu da hastanelerde hasta kayıt görevlisi olabilmek için gerekli olduğu ve 23 kursiyerin başarıyla kursu tamamladığı belirtildi.