Gönüllü Turizm Elçileri Kuşadası’nda

Gönüllü Turizm Elçileri Kuşadası’nda

Merkezi Bursa’da olan EN Kulüp üyesi gönüllü turizm elçileri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti.
EN Kulüp Kurucu Başkanı Rıza Pekdemir, Başkanı Kevser Taştan ve gönüllü turizm elçilerinin katıldığı ziyarette, başkan Kayalı’ya kulüp ile ilgili bilgiler verildi. Çocuklara ve gençlere mümkün olduğunca en iyi eğitimi vermek, hayatta başarılı ve mutlu olmalarına yardımcı olacak en güzel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçladıkları için “EN Kulüp” adını aldıklarını söyleyen kurucu Başkan Rıza Pekdemir, “Özellikle Bursa’ya gelen yabancı turistlerle bire bir iletişime geçerek yardımcı oluyoruz ve onlara bilgi veriyoruz. Bursa’daki bir yapı ya da yer hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan rehberlere bile yardımcı oluyoruz. Gönüllülerimiz kalabalık gruplara bile yardımcı oluyorlar” dedi.
Başkan Kayalı’da Kulüp üyelerinin kentleri adına önemli bir misyon üstlendiklerini söyleyerek, misafirlerine Kuşadası hakkında bilgi verdi. Kuşadası adının nereden geldiğini, gezilip görülebilecek yerlerin nereleri olduğunu anlatan Kayalı, gençlerden Bursa’da Kuşadası’nı tanıtmalarını istedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.