Gönüllüler Derneğinden Kaymakam Güven Ve Başkan Korkut’a Ziyaret

Gönüllüler Derneğinden Kaymakam Güven Ve Başkan Korkut’a Ziyaret

Merkezi İstanbul’da bulunan Sincik Gönüllüleri Derneği Mütevelli Heyeti Başkanı Cemil Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Sincik Kaymakamı Dr. Bülent Güven ve Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u makamında ziyaret etti.
Sincik Kaymakamı Dr. Bülent Güven’i makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Gönüllüler Derneği Mütevelli Heyeti Başkanı Cemil Keskin, derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Güven’e bilgi verdi.
Cemil Keskin, ilçede yürütülen çalışmalardan dolayı yönetim kurulu adına Kaymakam Güven’e teşekkürlerini sundu.
Kaymakam Güven ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Gönüllüler Derneği yaptığı sosyal aktivitelerle ilçemizde sosyal yardımlaşmaya ciddi manada destek sağlıyor. Derneğiniz tarafından Köy okullarına yapılan kitap ve kıyafet yardımları için sizin şahsınızdan tüm dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Gönüllüler Derneği Onursal Başkanı Cemil Keskin ve beraberindekiler, daha sonra Sincik Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u ziyaret ederek bir süre görüştüler. Başkan Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Dernek Bünyesinde kurduğunuz Gönüllüler Spor Kulübü sayesinde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirecekleri ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarına vesile olacağı inandığımız bir kulüpleri oldu. Sizin şahsınızda Gönüllüler Derneği ve Spor kulübü yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Sincik Arıcılık Eğitim ve Kültür Derneğini de ziyaret eden Başkan Keskin’e Gönüllüler Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, Sincik Demokrasi Platformu sözcüsü İrfan Altıntel, Gönüllüler Derneği Basın Yayın Yönetmeni Ahmet Erkut ve yönetim kurulu üyesi Yasin Keskin eşlik etti.