Google'da hayat kadını cinayeti

Google'da hayat kadını cinayeti

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında aşırı dozda uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybeden Google yöneticisi Forrest Haves olayıyla ilişkili olarak Alex Tichelman adlı 26 yaşındaki kadın geçtiğimiz hafta gözaltına alındı.

Hayes ile Tichelman’ın Kaliforniya açıklarına Hayes’in yatıyla gittikleri ve burada parti yaptıkları ortaya çıktı. Ancak Hayes’e yüksek dozda uyuşturucu veren Tichelman’ın, Hayes’in fenalaşması üzerine hastaneyi aramak yerine içkisini içmeye devam ettiği ve kıyafetlerini topladığı güvenlik kamerasında görüldü.

GAZETECİLİK OKUMUŞ

Hayat kadını, yatta dolaşırken ölmek üzere olan adamın üzerine bastığı da kamera kayıtlarına yansıdı. Şu anda Google yöneticisi olan 51 yaşındaki Hayes, önceden de Apple firmasında üst düzey pozisyonlarda görev yapmıştı. Tichelman’ın yakalamak için 9 aylık bir araştırma süreci yürüten polis, hayat kadınıyla bir müşteri gibi buluşma ayarladı. Buluşma yeri olarak lüks bir oteli veren detektifler, kadını burada gözaltına aldı. Hapse atılan Alex Tichelman’ın Georgia State Üniversitesi’nde gazetecilik eğitimi aldığı ve daha sonra bir güzellik okuluna gittiği belirtildi.