GÖZ-GÖZ kışa hazır giriyor

GÖZ-GÖZ kışa hazır giriyor

Göztepe altyapı antrenörlerinden Gökhan Lafçıoğlu konferansta yaptığı konuşmasında çocukların futbol dışında gelişimlerine katkı sağlayacak önemli projeler olduğundan söz etti. Lafçıoğlu, yaptığı konuşmasında çocukların yabancı dil, kitap okuma ve iletişim konusunda da gelişimlerine katkı sağlayacak projeleri olduğunu anlattı.

Lafçıoğlu'nun ardından söz alan Antrenör Gökmen Altıngül de katılan velilere " Futbolun çocukların gelişimi ve birlikte hareket edebilme ve iletişim konusunda önemli katkıları olduğunu ve velilerin çocuklarını neden futbola yönlendirmeleri gerektiğini anlatan bir konuşma yaptı. Altıngül'ün konuşmasının ardından futbolun takım oyunu olduğunu anlatan ve birlikte hareket etmenin önemine değinilen kısa film velilere izletildi.

Konferansın sonunda Göztepe Altyapı Bursa Koordinatörü Serkan Kilci, Altyapıda görev alan Spor ve Sağlıklı Yaşam koçu Neslihan Bozman, İngilizce Öğretmeni İslim Şahin, Basın İletişim Sorumlusu Anıl Uygur ve antrenörler Nail Dündar ve Doğan Kökkoparan'ı velilere tanıttı.