Gso Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu:

Gso Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sağduyu çağrısı yaparak, ‘’Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim’’ dedi.
Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Türkiye genelinde birçok şehirde IŞİD’in Kobani’deki saldırıları gerekçe gösterilerek düzenlenen eylemlerde can kayıpları yaşanmasından ve çok sayıda kişinin yaralanmasından, eğitim ve sağlık kurumlarına varana kadar birçok kamu kurum kuruluşlarının, işyerleri ve araçların yakılıp yıkılmasından büyük üzüntü duyduklarını belirtti.
Bu şiddet olaylarında şehit düşen polislerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen, yaralılara acil şifalar temenni eden Konukoğlu, ‘’Milletçe başımız sağolsun. Güzel vatanımızın birlik beraberliğini bozmaya çalışan bu hain saldırıları nefretle kınıyoruz’’ dedi.
Toplumun her kesimini sabırlı olmaya ve sağduyulu davranmaya davet eden GSO Başkanı Konukoğlu, şunları kaydetti:
‘’Birlik ve beraberliğimizi yaralayıcı bu olayları tasvip etmiyoruz. Bu eylemler kimseye fayda sağlamaz. Bu güzel ülke hepimizin ülkesidir. Kobani bahanesiyle Türkiye’deki huzur ortamını ve ekonomik istikrarı baltalamaya çalışanlara, birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Hep birlikte bu gidişata dur diyelim. Şehrimizin geleceği için sağduyu ve sükûnet içerisinde hareket edelim. Provokasyonlara gelmeyelim, her zamankinden daha fazla birlik beraberliğimizi koruyarak, kardeşliğimizi güçlendirelim.’’