Gtb’den, Şahinbey Ve Şehitkamil Kaymakamlarına Ziyaret

Gtb’den, Şahinbey Ve Şehitkamil Kaymakamlarına Ziyaret

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, göreve yeni atanan Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlarını ziyaret etti.
Gaziantep Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ve Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’nun yanı sıra GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay ve Yönetim Kurulu Üyesi Karaca Türkmen’in hazır bulunduğu ziyaretlerin ilki Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’a gerçekleştirildi.
Ziyarette, Kaymakam Aydın’a yeni görevinde başarılar dileyen Tiryakioğlu ve Memiş, Gaziantep tarımı ve GTB’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Tiryakioğlu, tarıma dayalı sanayide Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olan Gaziantep’in, tarım ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması konusunda tüm bölgeye hizmet verdiğini ifade etti.
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ise GTB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm Gazianteplilerle birlikte ortak hareket ederek ilçede kalıcı güzel çalışmalar hayata kazandırmak istediğini söyledi.
ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMI DURSUN’A ZİYARET
GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ikinci ziyareti ise Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun’a oldu. GTB Başkanı Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet kaymakam Dursun’u makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. GTB heyeti ile bir süre sohbet eden Şehitkamil Kaymakamı Dursun ise Gaziantep’te göreve başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.