Gto Başkanlarının Zafer Bayramı Mesajı

Gto Başkanlarının Zafer Bayramı Mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Yener ve Bartık mesajlarında, Türkiye Cumhuriyetinin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu ifade ettiler. Bartık ve Yener 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıl dönümünü münasebetiyle yayımladıkları yazılı mesajda şu ifadelere yer verdiler:
“Büyük önder Gazi Mustafa Kemal’in başkumandanlığında başarı ile sonuçlanan Büyük Taarruz tarihimize altın harfler ile yazılan, bağımsızlık yolunu açan bir dönüm noktasıdır.30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan bir tarihtir. Böylesi bir tarihi gururla yaşıyor ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz.
Milletimizibu zafere ulaştıran esas nedenin silah gücü, asker gücü olmadığını, esas gücün birlik, beraberlik ve inanç olduğunu unutmayalım. Türkiye Cumhuriyeti her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahiptir. İş dünyası olarak Atatürk’ün “Türkiye’mizi layık olduğu seviyeye yükseltebilmek için mutlaka ekonomimize birinci derecede önem vermek mecburiyetindeyiz” sözlerinden hareketle ülkemizi ekonomik zaferler kazandırmaya , çocuklarımıza sosyal ve ekonomik refah düzeyi yüksek bir Türkiye yaratmaya çalışıyoruz. Ve çalışmaya devam edeceğiz.”