Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Guido Senia, Şeyma Subaşı'nı aldattı mı?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın DJ sevgilisi Guido Senia, 'ihanet' haberleri ve sonrasında yaptığı açıklama ile magazin gündeminde...

Yayınlanma:
Guido Senia, Şeyma Subaşı'nı aldattı mı?

Milliyet gazetesinden Özay Şendir’in, “Ne Meraklıyız Yabancı Enişteye!” başlıklı yazısı şöyle:

“Adam, Avrupa’nın en ünlü 75 DJ’i arasında yok, belki ilk 100’de yoktur ama ben ilk 100 gösteren liste bulamadım. Instagram hesabında 91 bin civarında takipçisi var, kimler takip ediyor diye baktım, sayfalar dolusu Türk var, devamını getiremedim ve sıkıldım. 

‘İtalyanlar bizim kadar ilgilenmiyor, ne yapıp ettiğiyle…’

İLGİLİ HABER Buğra Gülsoy’un Eski Eşi Nilüfer Gürbüz Yeni Aşka Yelken Açtı
Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın DJ sevgilisi Guido Senia, 'ihanet' haberleri ve sonrasında yaptığı açıklama ile magazin gündeminde...

Adam İtalyan ama İtalyanlar bizim kadar ilgilenmiyor, ne yapıp ettiğiyle…

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi olmaktan öte bir özelliği olmayan bir adamı ‘milli enişte’ ilan ettik. Yetmedi ‘milli enişte’ Subaşı’nı aldattı mı, aldatmadı mı derdine düştük.

‘Şeyma’yı hangi Türk kadınla aldattı?’

Bu ikisi yetmiyormuş gibi, ‘Milli enişte, Şeyma’yı hangi Türk kadınla aldattı?’ gibi garip ve belli ki Subaşı ile benzeri özellikleri olan bir kadın daha girdi hayatımıza.

‘Eski eş’ kontenjanından hayatımızda kalan birinin hikayesi…

Vasatın belki biraz üzerinde ama önemli bir marka olamamış bir DJ ile ‘eski eş’ kontenjanından hayatımızda kalan birinin hikayesine ne bu merak?

‘Biz de üzerine atlamışız’

Kendi kendime söylenip, bu topa hiç girmeyecektim ama bir baktım ‘milli enişte’ iki gözüm önüme aksın ki aldatmadım tadında bir mesaj yazmış, biz de üzerine atlamışız, her yerde o Twitter mesajının haberi var.

‘Ayıp, günah, okullardaki milyonlarca çocuğa haksızlık üstelik’

PISA testi sonuçlarına göre sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı olan ailelerin çocukları, varlıklı ailelerin çocuklarından 70 puan daha az aldı oysa.

Eğitimde fırsat eşitliği falan hikaye olmuş, dönüp, ‘milli enişte’yi konuşuyoruz. Ayıp, günah, okullardaki milyonlarca çocuğa haksızlık üstelik…”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler