Gülben Ergen'e imam nikahı

Gülben Ergen'e imam nikahı
Erhan Çelik'in sevgilisi Gülben Ergen'e resmi nikah yerine imam nikahı yapmak istediği iddia edildi.

Gülben Ergen'e sevgilisinden şok

Ergen "Sizin nikah ne zaman?" sorusuna "Hayırlısı" dedi. Ayrıca Ergen'in sevgilisinin minik oğlu Kayra'yla arasının da çok iyi olduğu öğrenildi.

Gülben Ergen, 'kız evladım' dediği asistanı Nilay Ateş'i pazar günü gözyaşları içinde evlendirdi. Ateş'in geçen yaz nişanlandığı Ferhat Güvenir'le Şişli Evlendirme Dairesi'ndeki nikahında şahitlik yapan Ergen, evlilik cüzdanını verdikten sonra gözyaşlarını tutamadı.
Nikaha oğulları ile gitti.

Şarkıcı, nikaha takım elbise giydirdiği oğulları Atlas, Güney ve Ares'le gitti. Ergen'in oğulları nikahta nedimelik yaptı ve gelinin duvağını taşıdı. Duygulu anlar yaşayan şarkıcı, nikah anında nikah memurunun "Şahitlik ediyor musunuz?" sorusuna avazı çıktığı kadar çığlık atarak "Evet" yanıtını verdi.

Gülben düğünde halay çekti

Masaya atlayan minik oğulları Ateş'e yüzük taktı. Gecede Holiday Inn Oteli'nde bir kez daha geniş katılımlı özel bir davetle yeniden nikah kıyıldı.

Eline bir ara davul alıp çalan Ergen, düğüne daha sonra katılan yakın arkadaşı Nihat Odabaşı'yla halay çekti. Ergen'e gazeteciler "Sizin nikah ne zaman?" diye sordu. Şarkıcı "Hayırlısı" yanıtı vererek kafaları karıştırdı.