GÜMÜŞHANE EMNİYETİNDEN MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI

GÜMÜŞHANE EMNİYETİNDEN MUHTARLARLA HUZUR TOPLANTISI

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, il merkezindeki 14 mahalle muhtarıyla huzur toplantısı gerçekleşti.
Polisevinde yapılan toplantıya Merkez ilçedeki 14 mahalle muhtarını Emniyet’in müdür ve amirleriyle buluştan İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, muhtarların sorunlarını ve güvenlikle ilgili taleplerini aldı.
Muhtarların mahallelerinde karşılaştıkları asayiş, trafik ve hatalı araç parkı ile ilgili konuları dile getirdikleri huzur toplantısında, ilgili şube müdürleri ile yaşanan sorunların çözümü noktasında görüş alış verişinde bulunuldu.
Muhtarlar, mahallelerinde asayiş konusunda çok büyük sorunlar yaşamadıklarını ancak münferit olayların olduğunu, bu olayların da emniyet güçlerinin çalışmasıyla giderildiğini belirtti.
Gümüşhane’nin daha huzurlu ve yaşanabilir olması için bu tür toplantıların sık sık olması gerektiğini vurgulayan Emniyet Müdürü Kar ise muhtarların toplantıya gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnun kaldığını belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Muhtarlar adına konuşan Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Gürbüz Demir ise şehrin sorunlarının çözümü noktasında kendilerini dinleyen İl Emniyet Müdürü Orhan Kar’ın hassasiyetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.