Gümüşhane İl Özel İdaresi Bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresi Bayramlaştı

Gümüşhane İl Özel İdaresinin geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni 5 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından mesainin başladığı ilk günde işçi ve işveren katılımı ile gerçekleştirildi.
Kuruma ait sosyal tesiste düzenlenen bayramlaşma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Akçay, Selahattin Kocaman, sendika temsilcisi İlyas Kocaman, birim müdürleri ile memur ve işçi personel katıldı.
Törende personeline seslenen Genel Sekreter Akdoğan, bayramların özel anlamlar yüklenmiş istisnai günler olduğunu hatırlatarak, Allah’tan bayramlarda oluşan rahmet ve bereketin yılın diğer günlerinde de daim olmasını diledi.
“İNŞALLAH KURBANDA AKITILAN KANLAR, İNSANLARIN KANLARININ AKMAMASINA VESİLE OLUR”
Türkiye’nin yakın coğrafyasının kan gölüne döndüğünü, ülke içinde de çeşitli bahanelerle istenmeyen hadiselerin yaşandığını dile getiren Akdoğan, “İnşallah kurbanlarda akıtılan kanlar, insanların kanlarının akmamasına vesile olur. Aramızda ki kırgınlık ve dargınlıkların sıfırlanarak bayramların yeni bir milatın habercisi olmasını temenni ediyorum. Daha nice bayramlara sağlık ve huzur içerisinde erişmemizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.
“HAYIR DUASI ALIYORUZ”
Özel İdare olarak köylerde, kırsalda yol yapıp su getirdiklerini ve buna benzer altyapı hizmetleri yaptıklarını kaydeden Akdoğan, bunların önemli hayır hizmetleri olduğuna vurgu yaparak, “Yaptığımız çalışmaların sonucu bir hayır duası olarak bize yansıyorsa bu bizim için önemlidir.” diye konuştu.
“KARLA MÜCADELEYE HAZIR OLUN”
İş sezonunun sonuna yaklaşılan bu günlerde ayrıca yaklaşan kış mevsimiyle ilgili görevli personeline talimat veren Akdoğan, “Yaz bitti önümüzde karla mücadele dönemi var. Geçen yıl kış çok hafif atlatıldı. Bu bizim için bir rehavet olmayacak. Şimdiden karla mücadelede görev alacak personel ve araçları hazır tutalım, bakımlarını yaparak, eksiklerini giderelim.” ifadelerini kullandı.
Yol-İş Sendika Temsilcisi İlyas Kocaman’ın da işçiler adına yaptığı konuşmanın ardından tüm personel kendi arasında bayramlaştı.