Güneysu Kaymakamına Veda Ediyor

Güneysu Kaymakamına Veda Ediyor

Rize’nin Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek, 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atanırken, Güneysu Kaymakamlığı’na Elazığ Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı.
Üç yıldır Güneysu’da görev yapan ve sevilen kaymakam Gökmen Çiçek, ilçede bir veda programı yapıldı.
Güneysu Belediyesi tarafından Güneysu Öğretmen Evi’nde yapılan veda programına Rize Vali yardımcıları Şefik Aygöl ve Mehmet Özer, Rize Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Hocaoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Öztürk, Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Orman İl Müdürü Abdi Ekşi, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı bir çok davetli ve Güneysululular katıldı.
Bundan sonraki görevinde kendisine başarı dileyen Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, “Kaymakamımızın ilçemizden ayrılışı sürpriz oldu. Cumhurbaşkanımız ilçemizi Başbakan olarak son ziyaretinde kendisinin bir yıl daha ilçemizde kalmasını istemişti. Bu yüzden kendisi tayin beklemiyordu. Bu tayin onun içinde bizim içinde sürpriz oldu. Bu atamaya üzüldük ama bir yandan da kendisinin daha iyi bir göreve gitmesiyle gururlanıyoruz. İlçemizin her işiyle en ince detayına kadar ilgilenmiş ve hâkim olmuştur. Kendisi ilçede ki tüm işlerle sürekli ilgilendi. İlçemize gayretleriyle bir çok hizmet getirdi. İnanıyorum ki bundan böyle başarılarına yenilerini ekleyecek. Kendisine sağlıklı başarılı bir ömür diliyorum” diye konuştu.
Güneysu’da üç yıldır çok iyi günler geçirdiğini ifade eden Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ise “Ben şu an buradan ayrılıyorum. İnanın duygularımı anlatmakta güçlük çekiyorum. Buradan Güneysu’da görev yaparken bana yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, amirlerime tüm Güneysulular’a teşekkür ediyorum. Artık benim bir köyüm bir ilçem var. Ben artık kendimi buralı hissediyorum. Burada bana kucak açan tüm büyüklerime küçüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan ayrılmak kolay değil ama verilen yeni görev için Çarşamba günü ilçeden ayrılacağım. Yeni göreve gelecek kaymakam arkadaşımıza burada başarılı bir görev hayatı diliyorum” diye konuştu.
Program kaymakam Çiçek’e verilen çeşitli hediyeler ile sona erdi.