Güngören Belediyesi, Din Görevlilerini Unutmadı

Güngören Belediyesi, Din Görevlilerini Unutmadı

İlçe genelinde görev yapan din görevlilerine önceki yıl tablet bilgisayar hediye eden Güngören Belediyesi bu yıl da düzenlenen törenle yeni cübbe ve sarık hediye etti.
Güngören’de bulunan resmi ve sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Güngören Belediyesi, Cami ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Güngören’de görev yapan imamlara yeni cübbe ve sarık hediye etti. İmamlar yeni kıyafetlerini Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın elinden aldı. Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesisi’nde yapılan kahvaltı ikramından sonra yeni kıyafetini alan imamlar Başkan Karaman’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Kahvaltıda Başkan Karaman imamların sorunlarını dinleyip sohbet etti.
Din görevlilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Karaman, “Zaman zaman hocalarımızla biraraya geliyoruz. Güngören’deki bu hizmeti daha iyi yapabilmeyi konuşuyoruz. Bu bağlamda da hocalarımıza bir sözümüz vardı. Çünkü onlar vatandaşın önüne çıktığı şık, güzel örnek bir şekilde olmalılar. Bizde onlara bu konuda destek veriyoruz. Din görevlilerimiz, özellikle imamlarımız bizim önemsediğimiz kanaat önderlerimiz. Bu yüzden de onların sözlerini ve görünümlerini önemsiyoruz. İnşallah hayırlı hizmetlerde kullanırlar” dedi.
Öte yandan, törene katılan din görevlilerinden Mehmet Adıgüzel ise, Güngören Belediye Başkanı Karaman’a verdiği hizmetten dolayı teşekkür ettiğini belirtti.