Gürel’in Oğlundan ’öldü’ Haberlerine Tepki

Gürel’in Oğlundan ’öldü’ Haberlerine Tepki

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü oyuncu Tuncay Gürel’in oğlu Halil Gürel, babasının vefat ettiği yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.
’’Tosun Paşa’’ filmindeki ’’Küçük Enişte Bekir’’ ve ’’Bizimkiler’’ dizisindeki, ’’Bakkal Yusuf’’ karakterleriyle tanınan, çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan 75 yaşındaki Tuncay Gürel, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyor. Ünlü sinema oyuncusu Tuncay Gürel’in, bugün yoğun bakım ünitesine alındığı bildirildi. Uzun zamandır astım ve nefes darlığı şikayetleri olan Gürel’in, şu anda bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenildi.
"BABAM ÖLMEDİ"
Babasının sağlık durumuyla yakından ilgilenen ve biran olsun yalnız bırakmayan oğlu Halil Gürel, bazı basın yayın organlarında babasının vefat ettiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti. Bu haberlerden dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden oğul Gürel, "İzmir Şehir Tiyatroları’nın bir organizasyonu sebebiyle babam İzmir’de bulunuyordu. Ramazan ayında nefes darlığı şikayetiyle hastaneye getirildi. Şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Doktorları ve asistanlar kendisiyle çok yakından ilgileniyor. Bir hafta süreyle durumunu izleyecekler ve buna göre tedavi sürecine devam edecekler" dedi.