Güroymak Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Güroymak Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Bitlis’in Güroymak ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe ve köylerde bulunan okullardaki bakım, onarım ve fiziki çalışmalar tamamladı.
2014–2015 eğitim öğretim yılında öğrencilerin ve eğitimcilerin rahat ve daha sağlıklı ortamlarda eğitim yapabilmeleri için aralıksız çalıştıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz, “Göreve geldiğimizden bu yana eğitime büyük hassasiyet gösterdik. İlçede bulunan tüm okulları tek tek gezerek tespitleri yapıp bakım onarım, tamir, boya, badana ve çevre düzenlemesini yaptırdık. Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim dönemi sebebiyle müdürlüğümüzce tespit edilen okullarda iç boya, dış cephe boyası, kapı, pencere, tesisat, çevre düzenlemesi ve çatı tadilatlarını hızlı bir şekilde bütün eksikleriyle giderildi” dedi.
Göreve geldiklerinden bugüne ilçe ve köylerdeki okulları dolaşıp okul yetkilileriyle görüşerek, okulların sıkıntıları hakkında bilgi aldıklarını belirten Sabaz, “Okullarımızda genelde boya, badana, kapı, pencere ihata duvarı gibi fiziki eksiklikler tespit edildi. Okullarda tespit edilen eksik olan bütün malzemeler gönderildi. Öğrencilerimizin daha iyi, daha temiz bir ortamda eğitim öğretim yılını geçirmelerini istiyoruz. 2014–2015 eğitim öğretim yılının idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve öğrenci velilerine hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum” dedi.