Gürsu Belediyesi’nden eğitime destek

Gürsu Belediyesi’nden eğitime destek

İlk ziyaretini Gürsu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na yapan Yıldız, okul müdürü Şerafettin Karanfil’e başarı dileklerini iletti. Belediyeye bağlı birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette okulun ihtiyaçlarını da soran Yıldız, “Eğitim olmazsa olmazımız. Biz göreve gelirken Gürsumuza en az 8 okul kazandıracağımızı taahhüt ettik. 2 okulumuzun çalışmalarını başlattık. İnşaAllah önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştireceğiz. Ancak yeni okullar yapmakla eğitim meselesini çözemezsiniz. Önemli olan halihazırdaki okulların düzenli olarak bakımını yapmak. Biz de üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Devletimiz de en yüksek bütçeyi eğitime ayırıyor. Çünkü aydınlık geleceğin yolu eğitimden geçer. Yavrularımıza iyi bir gelecek hazırlamak zorundayız ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Şerafettin Karanfil ise, “Okullarımız dinamik kurumlar olduğu için ihtiyaçlar sürekli oluyor. Bu ihtiyaçların karşılanmasında belediyelerimiz büyük önem taşıyor” dedi.

Kendisinin de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu mezunu olduğunu belirten Yıldız, okulu gezerek ihtiyaçları yerinde tespit etti.