"Gürsu’nun eğitimde kalitesini artırıyoruz"

"Gürsu’nun eğitimde kalitesini artırıyoruz"
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda öğrencilik yıllarındaki resmini çerçeve yaptırıp Yıldız’a takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen, “Destekleriniz bize güç veriyor. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Eğitime vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, "Ben de Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu mezunuyum. Doğduğum, büyüdüğüm ilçeme hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Dün öğretmenlerimiz bizi okuttular, yetiştirdiler. Bugün halkımıza hizmet ediyoruz. Geleceğimizin ümidi, geleceğimizin teminatı da siz gençlersiniz. Sizlerin bulunduğu ortam ne kadar sağlıklı, kaliteli olursa eğitimde o kadar verimli olur" diye konuştu.

Gürsu’da 5 yıllık sürede en az 8 yeni okul yapmayı hedeflediklerini belirten Yıldız, “Okullarımızın ihtiyaçlarını mümkün olduğunca belediyemiz olarak karşılamaya çalışıyoruz. Bu dönem ilçemize kazandıracağımız yeni okullarla birlikte Gürsu’nun eğitimde kalitesini artıracağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yıldız, öğrencilere kalem seti hediye etti.