Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Gürsu’ya futbol sahası

Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yaptırılan Gürsu Adaköy Futbol Sahası ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yayınlanma:

Adaköylü gençlerin yanı sıra bölgedeki amatör spor kulüplerinin yararlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan futbol sahası ile çocuk oyun parkı törene hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Adaköy halkının yaklaşık 12 yıldır bölgeye bir saha yapılması yönünde beklentisi olduğunu belirterek, yıllardır bekleyen hizmetlerin Büyükşehir’le hayata geçirildiğini söyledi. Adaköy Muhtarı Abbas Demir’in son olarak konuyu kendisine ilettiğini dile getiren Başkan Altepe, “O zaman söz verdik ve kısa zamanda sahayı tamamlayıp, bugün de hizmete açıyoruz. Yakın zamana kadar böyle tesisler nüfusu 100 binleri bulan ilçelerde bile yoktu. Ancak şimdi köylerimizi bile tesislerle donatıyoruz. İstiyoruz ki bu tesisler yoğun olarak kullanılsın, Adaköy’deki sporcu sayısı artsın. Gençlerimiz zararlı alışkanlıklar yerine okuldan arta kalan zamanlarını bu tesislerde değerlendirsin” diye konuştu.

Özellikle yeni Büyükşehir yasası ile kırsal kalkınmanın da Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli gündem maddesi haline geldiğini ifade eden Başkan Altepe, en iyi deveci armudunun yetiştiği Gürsu Ovası’nda üreticinin her alanda desteklenmesi noktasında da yatırımları bir bir devreye alacaklarını söyledi. Daha kalitesi üretim, sulama sistemleri, ürün ambalajlama ve pazarlama gibi konularda gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getiren Başkan Altepe, üreticinin daha çok kazanması için de her zaman gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas da yaptığı hizmetlerle Gürsu’yu güzelleştirdiği için Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, “İyi ki varsınız. Futbol sahamız bölge gençlerine hayırlı olsun” dedi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yaptırılan Gürsu Adaköy Futbol Sahası ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık ise, bu tür yatırımlarla Büyükşehir Belediyesi’nin büyüklüğünü daha da yakından hissettiklerini belirterek, Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Adaköy Muhtarı Abbas Demir de doğalgazdan, altyapıya ve çevre düzenlemelerine kadar köyün eksiklerinin tamamlanması için Başkan Altepe’den destek istedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler