Gürültü Kavgasında Üçüncü Kardeş De Öldü

Gürültü Kavgasında Üçüncü Kardeş De Öldü

Bursa’da gürültü yüzünden 2 kardeşinin öldüğü kavgada ağır yaralanan genç de kurtarılamadı. Üç çocuğunu da kaybeden baba, beyin ölümü gerçekleyen küçük oğlunun da organlarının bağışlanmasına karar verdi. 26 yaşındaki Emrah Ece’nin organları, nakil bekleyen hastalara umut oldu.
Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalıcı Caddesi üzerinde gece yarısı meydana gelen olayda, araba ile dolaşan Şefik (24), Ferit ve Emrah Ece kardeşler, cadde üzerinde market işleten Hurşit Ç. (61) ve cezaevinden yeni çıkan oğlu Umut Ç. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle ikaz edildi. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkesine hakim olamayan Umut Ç, silahına sarılarak kurşun yağdırdı. Ferit ve Şefik Ece hayatını kaybederken, durumu ağır olan Emrah Ece ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Emrah Ece de kurtarılamadı. İki oğlunu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan baba Fedai Ece, ölüm kalım savaşı veren Emrah’ın da beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine organlarının bağışlanmasına karar verdi. Emrah’ın organları nakil bekleyen hastalara umut oldu.
Bilindiği gibi cinayet faili olduğu iddia edilen Umut Ç. ile babası Hurşit Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.