Hadise'den olay sözler! 'Seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum...'

Hadise'den olay sözler! 'Seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum...'

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Hadise-Kaan Yıldırım aşkında flaş bir gelişme yaşandı. İlişkilerinde kriz çıktığı iddia edilen ünlü çiftten Hadise'nin mesajı dikkat çekti.

Oyuncu Kaan Yıldırım (33) ile ilişkisinde kriz yaşadıkları öne sürülen Hadise, adeta aşkını haykırdı.

Güzel şarkıcı, Kaan Yıldırım'ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşmış, aşk dedikodularının fitilini ateşlemişti.

Ancak kısa süre önce Hadise'nin, Kaan Yıldırım'ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabından silmesi kafaları karıştırdı.

Çiftin ilişkisinde kriz çıktığı düşünülürken; Yıldırım'ın, Hadise'nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atıldı.

Hadise ise son hamlesiyle adeta iddiaları yalanladı. Şarkıcı, 'The Notebook' filmindeki, "Kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak! Bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum. Sonsuza dek. Sen ve ben ... Her gün" repliği paylaştı.

34 yaşındaki popçunun bu paylaşımı 'aşk ilanı' olarak yorumlandı.

Kaan Yıldırım, Haziran 2019'da 3 yıldır evli olduğu oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Kaan Yıldırım'ın adı başta Demet Özdemir olmak adına birçok ünlü güzelle aşk dedikodularına karıştı.

Hadise, son olarak Instagram hesabında makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Ünlü şarkıcı, önce siyah beyaz bir makyajsız pozunu, ardından annesiyle birlikte vakit geçirdiği hallerini yayınladı.

Hadise'nin makyajsız fotoğrafları takipçilerinden büyük ilgi gördü.