Halı Çirpma Kavgası Karakolda Bitti

Halı Çirpma Kavgası Karakolda Bitti

Aksaray’da, halı çırpma olayı yüzünden tartışan iki komşunun olayı karakolluk oldu.
Olay, Çerdiğin Mahallesi 1052 Sokakta meydana geldi. Sezer D. (32) ve karşı komşusu Sakine A. (32) arasında halı çırpma yüzünden tartışma çıktı. Aralarında bir süre tartışan iki komşunun tartışması kavgaya dönüştü. Bunun üzerine alkollü olduğu öne sürülen Sezer D., iddiaya göre Sakine A.’yı öpmeye çalıştıktan sonra yerde sürüklemeye başladı. Mahalle sakinlerinin kavgayı görmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis, kavgayı güçlükle ayırırken, Sezer D. ise olay yerinden kaçtı.
Olayı anlatan Sakine Adak, “Apartmanda halı çırpıyordum. Komşu sarhoştu, beni öpmeye falan kalktı, sonra boğazımı sıktı. Saldırdı bana, resmen sürükledi, evine götürecekti” iddiasında bulundu.
Sakine Adak’ın dini nikahlı eşi Ramazan G. de (41), "Sezer geldi kafası iyiymiş. Geldi bana saldırdı, kendimi koruyamadım. Benim kadını aldı çamurun içinde süründürdü. Sırtına tekme tokat vurdu. Ben almaya koşuyorum ama beni yakınları tuttu" dedi.
Polis ekipleri şikayetçi olan karı kocayı polis otosu ile Aksaray Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada sağlık raporları alınan karı koca daha sonra polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan şahsı yakalamak için de çalışma başlattı.