Halil Sezai'nin 'Sevişelim' diyen olmadı isyanı

Halil Sezai'nin 'Sevişelim' diyen olmadı isyanı

Başarılı sanatçı "Sahneme, hayatla paylaşımları görenler geliyor. Şimdiye kadar hadi sevişelim diyen olmadı. O yüzden çok mutsuzum." dedi.

Halil Sezai “Ervah-I Ezel” isimli yeni albümüyle ilk kez Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Oyuncu ve müzisyen kimliğinin yanı sıra günlük hayatından ilginç açıklamalarda bulundu;

"GECE YAŞIYORUM"

Sezai,“Gece daha çok yaşıyorum. Gündüzleri öğlene kadar uyuyorum. İş olduğu zaman sabah erken kalkıyorum. Ama genel anlamda bildikleri içinde set saatlerim bana göre ayarlanıyor.” diye konuştu.

"KONUŞMUYORUZ, KÜSÜZ"

Sen hep yalnız bir adam mısın? Sorusuna ise; “Hangimiz yalnız değiliz ki?” cevabını veren ünlü sanatçıya Yasemin Şefik “Son günlerde haberlerini görüyorum. Sevgili falan filan… Biriyle beraber misin?" diye sorunca; “O konuya çok şey yapmasak. Konuşmuyoruz küsüz de o yüzden. Evet küsüz.” diyerek güldü.

"HADİ SEVİŞELİM DİYEN OLMADI, MUTSUZUM"

Peki ya sahnede seni izleyen kadınlar? “Sahneme hayatla paylaşımları görenler geliyor. Şimdiye kadar hadi sevişelim diyen olmadı. O yüzden çok mutsuzum” diyerek kahkaha attı. “Ben hayatımda anormal bir şey göremiyorum. Zaten bir şeyi hayal ederseniz hayaliniz gerçekleşirse kendinizi şanslı hissederseniz. Ben bir çok hayalimi gerçekleştirdim."