Halilhodzic kadroda revizyona gidiyor!

Halilhodzic kadroda revizyona gidiyor!

Sezon başından bu yana kadro istikrarsızlığı yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, ideal 11'ini bulamadı. Bordo-mavililerde Halilhodzic döneminde Spor Toto Süper Lig'de oynanan 5 ve Avrupa'da oynanan 4 maçta kadrodaki 27 futbolcudan 25'i forma giydi. Oyuncuların formsuzluğu başta olmak üzere sakatlıklar nedeniyle hiçbir maça aynı 11'le çıkamayan Halilhodzic, yedek kaleci İbrahim Demir ve sakatlığı devam eden Özer Hurmacı'ya forma veremedi.

HALİLHODZİC CEZAYİRLİ'LERDEN VAZGEÇMEDİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bugüne kadar oynanan 9 resmi maçta da farklı 11'lerle sahaya çıkarken, sadece Cezayir Milli Takımı'ndan getirttiği eski öğrencileri Belkalem ve Medjani'yi tüm maçlarda oynattı. Halilhodzic, 2 Cezayirli futbolcudan sonra en çok kaptan Onur ve Musa Nizam'a görev verdi.

HERKESİN FORMA GİYEBİLECEĞİNİ GÖSTERDİ

Halilhodzic, ideal 11'ini ararken, takımda ise herkesin forma şansı olduğunu gösterdi. Boşnak teknik adamın göreve başlamasının ardından bordo-mavili takımdaki sakatlıklar dikkat çekerken, yaşanan şansızlıklar nedeniyle de bir türlü arzuladığı kadroyu kuramayan Halilhodzic, takımda yer alan bütün oyunculara mücadele edenin formayı hak edeceğini ve ayrım içinde olmayacağını herkese şans vererek gösterdi.

HALİLHODZİC ORTA SAHA OYUNCULARINI TOPLADI
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, takımın orta sahada yaşadığı sıkıntıyı gidermeye çalışıyor. Takımın iskeletini oluşturan en önemli bölgeden biri olan orta sahada bir türlü ideal oyuncu yapısını yerleştiremeyen Boşnak çalıştırıcı, orta sahada görev yapan oyuncularla özel bir görüşme yaptı. Takımın yeteri kadar pas yapamadığını dile getiren Halilhodzic, bu bölgede görev yapan oyuncuların daha dikkatli olmasını istedi. Orta sahada topa daha çok sahip olan takım olmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adamın; Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Kevin Constant, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Salih Dursun ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.