Halk Eğitim Müdürü Özdemir’den Kgc’ye Ziyaret

Halk Eğitim Müdürü Özdemir’den Kgc’ye Ziyaret

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Özdemir ve Müdür Yardımcısı Selahattin Ersen Dörtkol, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret ederek, başkan Osman Koca ve Başkan Yardımcısı Mert Özpamuk’la bir süre görüştü.
Görüşmede Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu’nda yaptıkları çalışmaları anlatan Müdür Mustafa Özdemir, çalışmaların tanıtımı ve yeni fikir üretme aşamasında basın mensupları ile işbirliği içerisinde bulunmaya özel önem vereceklerini kaydetti. Özdemir; “Halk Eğitim Merkezi olarak halkın talepleri doğrultusunda kurslar açarak, vatandaşların bilgi ve yeteneklerini artıracak, onlara yeni meslekler kazanmalarını sağlayacak, zamanlarını etkin ve verimli kullanmalarına yardımcı olmayı istiyoruz. Halkımızdan ihtiyaçlarını ve taleplerini belirleyerek, eğitim ihtiyacı duyulan konularda kurslar açmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken halkımızla aramızdaki köprü konumunda olan basın mensuplarının yardımlarından memnuniyet duyarız. Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bugüne kadar çok iyi bir işbirliği yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen ve meslek edindirmeye yönelik açılan kurslara halkın ilgisinin her geçen yıl arttığını kaydeden Özdemir “ Özellikle hanımlara yönelik açılan kurslar arasında en çok ilgi gören kuaförlük kursu ilgi görüyor. Kuaförlük kursunda her dönem 30 civarında bayan kursiyer eğitim görüyor. Halkımızın istekleri doğrultusunda her türlü kurs açma imkanımız vardır. Şu anda aile eğitiminden bilgisayar işletmenliğine, dikiş-nakış kursundan hızlı klavye kullanma kursuna kadar onlarca kursta insanlarımıza eğitim vermekteyiz. Halk Eğitim Merkezi olarak Nevşehir’de daha iyi tanınmak için sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve halkın yoğun olduğu yerleri ziyaret ediyoruz. Her kesimden destek isteyerek hizmet kalitemizi artırmak istiyoruz” dedi.
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyen Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Osman Koca, basın mensupları olarak her türlü işbirliği ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Nevşehir’de bulunan kurumlarla basının işbirliğinin her alanda artırılması gerektiğini kaydeden Koca “ kurumlar, sivil toplum kuruluşları yaptıkları işleri halka anlatmaları gerekir. Yoksa yapılan işten halkın haberi olmazsa yeterince insanımız yararlanamaz. Basın, kurumlarla halk arasında köprü konumunda bulunuyor. Bunu değerlendirmek gerekiyor. Hepimiz kamu yararına halk için çalışıyoruz. Dolayısıyla işbirliğimizin üst seviyede olması gerekir. Bu tür ziyaretlerde buna vesile olacak diye düşünüyorum. Tekrar yeni görevinizde başarılar diliyor, göreviniz sırasında Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum” diye konuştu.