Halk Günü’nde İş Ve Yardım Talep Edildi

Halk Günü’nde İş Ve Yardım Talep Edildi

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk Günü” gerçekleştirildi. Halk Günü’nde, vatandaşlar ağırlıklı olarak iş ve yardım talebinin yanı sıra ikamet ettikleri mahallelerin sorunlarını dile getirdiler.
Battalgazi Belediyesi tarafından 15 günde bir Perşembe günü gerçekleştirilen Halk Günleri’nden biri daha gerçekleştirildi. Sabah 09.30-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen Halk Günü’ne, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Halk Günü’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, Battalgazi Belediyesi olarak iki haftada bir Perşembe günü vatandaşların sorunlarını bire bir dinlemek amacıyla Halk Günü düzenlediklerini belirterek, imkanlar dahilinde vatandaşların sorunlarını çözme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Şerefhanlı’nın yaptığı kısa açılış konuşmasının ardından vatandaşlar sorunlarını dile getirdiler.
Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, ağırlıklı olarak iş ve yardım talebinin yanı sıra ikamet ettikleri mahallelerin sorunlarını belediye yetkilileri ile paylaştı.