Haluk Bilginer'den 'Emmy’nin tozuna alayım' diyen İrem Sak'a cevap

Haluk Bilginer'den 'Emmy’nin tozuna alayım' diyen İrem Sak'a cevap


47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde, 'Şahsiyet' dizisindeki performansı ile 'En İyi Erkek Oyuncu' seçilen Haluk Bilginer, New York'tan İstanbul'a geldi.

İstanbul Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan usta sanatçı, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirleri kırmayarak sorulara cevap verdi.

Haluk Bilginer, Emmy Ödülü hakkında, "O ödül için aday olmuş olmak bile benim için çok mutluluk vericiydi. önemliydi. Ödülü kazanmış olmam benim için mutluluk vesilesi ama asıl mutlu eden Türkiye'de bu ödülün mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu o yüzden ben daha da mutluyum" dedi.

Açıklamanın ardından beraberindeki dizi ekibi ile pasaport işlemlerini yaptıran 65 yaşındaki sanatçıya yolcular ve havalimanı çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Birçok ünlünün kendisiyle ilgili paylaşım yapmasından çok mutlu olan oyuncu, meslektaşı İrem Sak'ın "İrem dese, gel arada Emmy'nin tozunu al, Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle oradayım derim" şeklindeki paylaşımı hakkında da konuştu.

Muhabirin İrem Sak'ın paylaşımını hatırlatması üzerine gülümseyen Bilginer, "Ayy canım benim, çok teşekkür ederim sağ olsun. Paylaşımını daha görmedim, daha kendimi bile göremedim" karşılığını verdi.