Hamzaoğlu maç sonu büyük şok!

Hamzaoğlu maç sonu büyük şok!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler ve futbolcular maçı değerlendirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısından sonra kalabalığın içeriye girmek istemesi üzerine görevliler kapıyı kapatınca bir süre mahsur kaldı.

BASIN ODASINDA MAHSUR KALDI

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısı için geldiği odada, yaptığı açıklama sonrası mahsur kaldı. Dışarıdan içeriye girmeye çalışan kalabalığa engel olmak isteyen stat görevlileri kapıyı kilitledi. Açıklama sonrası kapıyı açmaya çalışan görevliler bu kez kapı kolunu kırınca, Hamzaoğlu ve gazeteciler, içeride yaklaşık 10 dakika mahsur kaldı. Dışarı çıkan Hamzaoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, arbede yaşanmasına sebep oldu.

"KORAY VE EMRECAN'DAN MEMNUNUM"

Bir soru üzerine defansın göbeğinde oynayan Koray ve Emrecan'ın performansından memnun olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Yedek futbolculardan memnunum. 4-1 olmasaydı da oyuncularımın performansından memnunum. Oynamayan arkadaşlara şans vermeyi daha uygun buluyorum. Bugün de o arkadaşları biraz daha fazla görme şansımız oldu. Defansın göbeğinde oynayan Koray ve Emrecan'ın bu maçtaki performansını iyi izledim. Çok memnunum ikisinden de. Maçın başında Diyarbakır takımı oldukça etkili ataklar yaptılar. Şeyhmus maçın sonlarına doğru olsa bile gol pozisyonuna girebiliyor, atacaktı da. Aslında bir an içimden atsaydı da olurdu diye düşündüm. Diyarbakırspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

"PANDEV İÇİN İYİ BİR TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ"

Bir gazetecinin Pandev'e transfer teklifleri geldiğine dair gazetelerde haberlerin çıktığını hatırlatması üzerine Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Transfer haberleri çıkıyor ama bizim bir girişimimiz olmadı. Hiç bir oyuncumuzla Furkan ve Umut'un dışında, onlar Karabük ile görüşüyorlar, büyük ihtimalle de gidecekler. Onların oynaması için bu kararı aldık zaten. Yoksa onlardan memnuniyetsizliğimiz yok, bütün oyuncularımızdan memnunuz. Onlar için de kulübümüz için de iyi olacak. Onların dışında Pandev yada başka bir oyuncumuzla ilgili herhangi bir düşüncemiz yok. Mümkün olduğunca sezon içerisinde bütün oyuncularımızdan faydalanmayı amaçlıyoruz. Ama bu arada bir gelişme olur, kendileri için de iyi olacak bir teklif olursa, yani hem onlar, hem kulübümüz için iyi bir teklif olursa düşünürüz tabii ki."

Galatasaray kafilesi maç sonrası polisin yoğun güvenlik önlemleri altında, İstanbul'a gitmek üzere otobüsle Diyarbakır Havalimanı'na gitti.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu Erhan Eren, alacakları bir galibiyetle taraftara eski coşkuyu yaşatmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Diyarbakır halkına, taraftarımıza teşekkür ederim. Eski günlerdeki gibi bir galibiyet alarak, coşku yaşatmak istedik. Başta iyi gidiyorduk. Ama ilk top gol oldu. Sonra dengeyi kurarak, 1-1 oldu fakat Olcan'ın golünden sonra kopma oldu. Arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim" dedi.

"OYUN AYNI ORANTIDA DEĞİLDİ"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Galatasaray'a oranla daha üstün oynadıklarını ancak aynı orantıda bir oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Oyun aynı orantıda değildi, maçı izleyen herkes zaten gördü bunu. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Galatasaray'ın rezerv takımına yakın bir takıma karşı iyi bir mücadele örneği verdiler. 4 bin 600 kişinin stada girişine izin verilmesi olayında biraz töleranslı olunabilinirdi. Genç nüfusa sahip Diyarbakır'da sporu seven bir nüfus var. Diyarbakırlı gençler kupa maçı sevincinden mahrum edildiler. Bugün başa baş oynadık, hatta üstün bile oynadık diyebiliriz. Fakat maalesef rakibimize karşı eksik oynadık. Uzun oynayacağımız yerde kısa oynadık, kısa oynayacağımız yerde uzun oynadık. Olcan'ın golü da kırılma noktası oldu" diye konuştu.