Hamzaoğlu'ndan flaş transfer açıklaması!

Hamzaoğlu'ndan flaş transfer açıklaması!

Maç sonrası açıklamada bulunan Hamza Hamzaoğlu: "Bugün bizim için kötü bir maç ve kötü bir skor oldu" diyen Hamzaoğlu, "Açıkçası da bazı eksikleri de görmek için iyi oldu. Maçı önemsedik, kazanmak için buradaydık ama kazanamadık. Bu maçı masaya yatırıp, hafta sonuna kadar hataları gidermeye çalışacağız. Uzun aradan sonra farklı mevkilerde oynayan oyuncularımız vardı. Stoperde Melo'yu denedik. Yekta'yı önde görmek istedim. Pandev'i denedik. Telaş yaptık, bu nedenle az pozisyona girdik. Hem de net pozisyona giremedik. Bizim de kafamızda Rizespor maçı vardı. Açıkçası oyuncularımız da bu maçı düşünüyorlardı. Alanya'da yaşadığımız sakatlıklar yüzünden bu maçta da çekingenlik yaşadılar" dedi.

"SİNAN HATALI GOLLER YEDİ"

Sinan Bolat'ın performansını yorumlayan başarılı teknik adam, "Sinan oynadığı maçlarda hatalı goller yedi ama bunu doğal karşılamak gerek. Maç eksiği olduğu için hata yapması doğal. O da hata yaptı, diğer oyuncularımız da" dedi.

"BAZI ŞEYLER VAR AMA..."

Hamzaoğlu, "Transfer düşünüyoruz, bazı şeyler var ama netleşmeden de şimdi bir şey söylemek mümkün değil. Fiziksel olarak şu anda çok iyi durumda olduğumuzu söyleyemem. Bunu iki üç haftaya yayacağız. Verdiğimiz programa bazısı uymuş bazısı uymamış" diye konuştu.

MELO AÇIKLAMASI

Melo'nun defansta performansının düştüğünü ifade eden Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Bunları değerlendirip, hafta sonu en doğru kadroyu sahaya sürmeye çalışacağız. Hep transfer ile sorun çözmeye çalışıyoruz. Kendi alt yapımızda gözümüzün içine bakan oyuncular var. Onları da değerlendirip, yerli oyuncu da yetiştirebilmeliyiz. Yabancı oyuncunun serbest bırakılması transfer stresini ortadan kaldırdı. Artık doğru yabancıyı bulmak için şans daha fazla. Hakem için bir şey söylemem. Hata olabilir, hakeme takılmamalıyız. Biz Galatasaray takımıyız. Gerekirse 3-4 tane atman lazım böyle maçta" ifadelerini kullandı.