Hantaş Mersin Sportif, Maliye Milli Piyango Maçını Kazanmak İstiyor

Hantaş Mersin Sportif, Maliye Milli Piyango Maçını Kazanmak İstiyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, ikinci yarının hazırlıklarını sürdürüyor. Sportif Direktör Osman Özoğlu, "Hazırlıklarımız iyi geçiyor. Tek eksiğimiz hazırlık maçı yapmamamız oldu. İkinci yarının ilk maçında Maliye Milli Piyango’yu yenip, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Sezon öncesi yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden kazandığı Türkiye Kupası’nı bile satmaya kadar giden Mersin Hantaş Sportif, maddi sıkıntılarını çözdükten sonra bir toparlanma sürecine girdi. İlk yarıda oynadığı 13 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 9’da mağlubiyet alan Mersin Hantaş Sportif, topladığı 7 puanla devreyi 13. sırada tamamladı. Devre arası çalışmasını Mersin’de sürdüren güney ekibi, ikinci yarının ilk maçında oynayacakları Milli Piyango maçını kazanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
"İKİNCİ YARI BİZİM İÇİN DAHA İYİ GEÇECEK"
Devre arası kampı ve Maliye Milli Piyango maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hantaş Sportif Direktörü Osman Özoğlu, devre arası kampının iyi gittiğini ifade ederek, "Devre arasını Mersin’de yaptığımız idmanlarda geçirdik. Halende bir gün tek, bir gün çift idman yapıyoruz. Arada bizim için tek dezavantaj maç yapmamamız oldu. Rakiplerimizin bir çoğu devrede hazırlık maçı yaparken, biz maç yapamadık ancak iyi idmanlar yaptık. Oyuncularımızın tam olarak uyumunu sağlamaya çalıştık. Çünkü yabancıların hemen hepsi sonradan aramıza katıldı. O yüzden bazı maçlarda bir uyum sorunu yaşıyorduk. Öncelikle o uyum sorununu çözmeye çalıştık. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah ikinci yarı bizim için daha iyi geçecek" diye konuştu.
"MALİYE MİLLİ PİYANGO MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Maliye Milli Piyango maçıyla ilgili de Özoğlu, "Maliye Milli Piyango takımı şu anda ligde 4. sırada yer alıyor. Ligde Avrupa’yı zorlayan, çok kaliteli bir ekip. Onlar da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler diye düşünüyorum. Hatta onlar Türkiye Kupası’nda maç yaptılar ve bir üst tura çıktılar. Yani Mersin’e maç yapıp, moralli bir şekilde gelecekler. Bizi evimizde zorlu bir maç bekliyor. Ancak bizde artık yukarılara çıkmak istiyorsak özellikle evimizde oynayacağımız her maçı kazanmamız gerekiyor. Bu parola ile maça hazırlanıyoruz. Zaten ilk yarıda da evimizde öyle kolay kolay maç kaybetmedik. Güçlü takımlardan bile sürpriz bir şekilde puanlar aldık. Bu maçı kazanıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak" şeklinde konuştu.