Hasan Şaş'tan Selçuk İnan itirafı

Hasan Şaş'tan Selçuk İnan itirafı
Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Hasan Şaş, sarı kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan'ın performansıyla ilgili açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'da çalışırken biz Selçuk ve Melo ikilisine hep dikkat ediyorduk. Çünkü birbirini tamamlayan Galatasaray'ın kalbi iki oyuncusu. O sene müthiş bir performans sergilediler. Oyunla kazanıldı. Elmander, Engin, Emre Çolak... hepsi iyi oynadılar. Ama ikinci yılda Selçuk'u koruma adına hep aynı şeyi söyledim. Biz Selçuk'u kendimiz yerinden ettik. Mecburen 3'lü orta saha yaptık. Selçuk'u sola, Melo'yu ortaya koyunca sağdaki oyuncu hakkında hep soru işareti oluştu. Çünkü Hamit sakattı. Drogba, Burak ve Sneijder'den de vazgeçemiyorduk. Galatasaray şimdi Yekta ve Melo'yu bulunca öne de Selçuk'u atmaya çalıştı. Bunu Selçuk istemiş olabilir. Tabii ki bir öngörü. Ama Selçuk'un geçen seneki performansının düşme nedeni tamamen bizim taktik açımızdan. Kim olsa bunu yapardı. Çünkü 3 değerli oyuncudan kimseyi kesemiyorsunuz. Özellikle Avrupa Kupası maçlarında sıkıntı yarattı."

Hamza Hamzaoğlu'nun saha içerisinde futbocuların yerlerini değiştirmesini de eleştiren Şaş, şu açıklamaları yaptı:

"HAMZA HOCA EKSİKLERE SIĞINAMAZ"


"Hamza Hoca'nın elinde çok net kadro var. Önder Özen de tahtaya yazdı. Selçuk, Melo, Olcan, Emre, Sneijder, Umut... Eğer siz bunun arayışına çok giriyorsanız ve saha içerisinde çok yerler değişiyorsa Hamza Hoca'nın bu hafta kendini iyi bir check etmesi lazım. Galatasaray'ın eksiklerine sığınamaz burada. Çünkü elinde muadil oyuncular var."