Hasan Yaman Mhp İl Başkanlığına Talip Oldu

Hasan Yaman Mhp İl Başkanlığına Talip Oldu

Eski Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, MHP Adana İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Partisinin il binasında yaklaşık 200 kişinin katılımıyla adaylığını açıklayan Hasan Yaman, “Güzel ülkemiz ve halkımız Cumhuriyetin kurulmasından önce yaşadığı travmaların bir benzerini maalesef günümüzde de yaşamaktadır. O zaman yaşanan senaryonun bir benzeri bugün de sahnelenmekteyken rejisör, yapımcı aynı fakat oyuncular değişiktir. Şöyle bir gözümüzü kapatsak, 2002 yılında olduğumuzu düşünsek ve bu 12 yıllık geçen sürede yaşananları bize anlatsalar, emenim hepimiz bunlar hayal mahsulü derdik. Maalesef bugün yaşadıklarımız yavaş, yavaş sahnelenmiş, her gün bir önceki günden daha pervasız ve hayasızca ortaya konmuştur” dedi.
Hasan Yaman, geçmiş zamanda bu topraklarda ayrılık ve kardeş kavgası çıkartmak isteyen vatan haini Şeyh Said ve Seyit Rıza gibi isimlerin yerini bugün PKK, bölücübaşı ve onlara siyasi destek veren insanların aldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
“O zaman bu insanlarla ülkeyi kurtarma adına görüşen ve beraber olanların yeni de bugün bu devirdekilerle görüşüp, pazarlık yapan, sözüm ona bu ülkeyi kurtaracak olan bedenini, ruhunu kiralamış insan müsvetteleri almıştır. İhanetin yanında hırsızlıkta çağ atlanmıştır. Hepimizi büyük sıkıntılara sokan bugünkü durumu düzeltmek sadece bir ülkücüler ve MHP’lilerin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğine beraberliğine, üniter yapısına inanan her görüşten her kesimden insanlarımızın ortak sorumluluğudur. Büyük bir gönül seferberliği başlatmak zorundayız. İşte bu duygu ve düşüncelerle bana destek olan arkadaşlarımla huzurunuzda yola çıktığımı ilan ediyorum.”