Haşereyle Mücadele Tamamlandı

Haşereyle Mücadele Tamamlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, vatandaşın rahat ve huzurlu bir yaz dönemi geçirmesi için karasinek ve sivrisinekle mücadeleyi başarıyla tamamladı.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı 11 personelin 2 Mist Blower makinesi ve 1 lokal müdahale aracıyla yürüttüğü mücadele kapsamında; 500 litre karasinek ve sivrisinek, 30 kiloda larva için uygun kimyasallar kullanıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, vatandaşın rahat ve huzurlu bir yaz dönemi geçirmesi için şubat ayında başlattığı ilaçlama çalışmalarını başarıyla tamamladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sivrisinek ve karasinek üreme alanlarında başlatılan larva ilaçlama çalışmaları Haziran ayı itibariyle ergin formları ile devam etti. Bu çalışmalarda 2 Mist Blower Makinesi, 1 lokal müdahale aracı, 8 kişilik ilaçlama ekibi, 1 ekip sorumlusu, 1 veteriner hekim ve 1 mesul müdür görev yaptı. Karasinek ve sivrisinekle mücadelede 500 litre karasinek ve sivrisinek, 30 kilo larva için uygun kimyasallar kullanıldı. Ayrıca gece ilaçlaması kapsamında da mahallelerimizde program dahilinde ergin çalışmayla mücadele çalışmaları yapıldı.