Hastane Koridorunda Resim Sergisi

Hastane Koridorunda Resim Sergisi

Medical Park Ordu Hastanesi’nde Özel Altaş Koleji öğrencilerinin ’Görsel Sanatlar’ dersinde yaptıkları resimlerden oluşan ’Karma Resim Sergisi’ açıldı.
Sergiyi organize eden Özel Altaş Koleji Resim Öğretmeni Cemile Cevher Özvek, Karma Resim Sergisi’nin, 1. sınıftan başlayarak 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin, bir dönem boyunca görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmaların seçilerek hazırlandığını belirterek bu sergide doğa sevgisi, ekmek ve su israfı gibi konuları vurgulayarak insanlara mesaj vermek istediklerini bildirdi.
Cemile Cevher Özvek, "Başta Medical Park Ordu Hastanesi yöneticilerine bu faaliyetimizde bize yardımcı oldukları ve hastaneyi bize açtıkları için okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim" dedi.
Hastanede tedavi gören hastaların ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği sergide Medical Park Ordu Hastanesi Mesul Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Sağra, öğrencilerin yaptığı resimlerin hastanede sergilenmesinin temelinde yatan düşüncenin, hastaneye giden ve önemli olsun ya da olmasın sağlık sorunu yaşayan kişilerin, çok kısa süreliğine de olsa keyifli dakikalar yaşamasını sağlayabilmek olduğunu ifade ederek, hastane olarak soysal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyduklarını, kültür ve sanata olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.