Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Hastane önünde silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma hastanesi önünde iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi de 1 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Hastane önünde silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır’da bir hastanenin önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Elazığ karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde bugün saat 13.40’da kan davalı iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Her iki aile fertlerinin karıştığı silahlı çatışma, acil servisi önündeki otoparkta devam etti. Çatışmanın yaşandığı otopark alanında çok sayıda araca mermi isabet etti. Olayda adı açıklanmayan 1 kişi hayatını kaybederken, çatışmaya müdahale eden 1 polis ve küçük yaştaki 1 kız çocuğunun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Silahlı çatışmanın yaşandığı haberi üzerine olay bölgesine çok sayıda güvenlik görevlisi sevkedilirken, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, silahlı 2 saldırganın plakası tespit edilen bir araçla kaçtığı öğrenildi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için takip operasyonu başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de çatışmanın yaşandığı otopark alanında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.Olay yerinde hayatını kaybeden kişi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı polis, küçük kız ve bir kişi de aynı Hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler