Havalimanında Unutulan Eşyalar Satışa Çikti

Havalimanında Unutulan Eşyalar Satışa Çikti

Atatürk Havalimanı ve THY uçaklarında unutulan eşyalar Avcılar’da bulunan bir iş yerinde satışa çıktı. Unutulan eşyalar arasında bilgisayardan cep telefonlarına binlerce ürün bulunuyor.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde ve THY uçaklarında unutulan eşyalar, Avcılar Marmara Caddesi üzerinde bulunan Çağatay İş Merkezi’ndeki bir iş yerinde satışa çıkarıldı. Satışa sunulan eşyaların arasında cep telefonları, bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, tabletler ve çok sayıda elektronik eşya piyasa değerinin yarı fiyatına satılıyor. Ayrıca elektronik eşyaların yanı sıra birbirinden ilginç ürünler de mağazada yer alıyor. Bunların içerinde en çok dikkat çekenler ise gelinlikler ve tekerlekli sandalyeler.
Mağazaya alışveriş için gelen Kürşat Taşçı isimli vatandaş, ürünlerin piyasa değerinin çok altında satıldığını belirterek, “Fiyatlar gayet iyi. Ben daha önce de geliyordum. Birçok eşya aldım buradan. Burayı arkadaşlarımın sayesinde buldum ve artık sürekli olarak internetten takip ediyorum ve geliyorum” dedi.
İş yeri çalışanı Gökhan Dağ ise binlerce çeşit ürün sattıklarını belirterek, “Piyasada çok pahalı olan ürünler fotoğraf makineleri, cep telefonları, bilgisayarlar burada piyasa fiyatının çok daha altında satılmakta. Burada aklınıza gelebilecek her şeyi çok uygun fiyata alabilirsiniz” diye konuştu.