’hayallerimi Gerçekleştirir Misin?’ Projesi Gölbaşı’nda Başladı

’hayallerimi Gerçekleştirir Misin?’ Projesi Gölbaşı’nda Başladı

Ankara Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürütülen “Hayallerimi Gerçekleştirir misin?” adlı projenin açılışı, Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.
Gölbaşı Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda engelli öğrenciler yeteneklerini sergilerken, sinevizyon gösteri eşliğinde okulun faaliyetleri ile ilgili sunum yapıldı. Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı. Engelli öğrencilerin seğmen oyunları beğeni ile izlenirken, HÜ Ankara Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü öğrencilerinin seslendirdiği şarkılar programa renk kattı.
Gölbaşı Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mehmet Sevindim yaptığı konuşmada, “Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz adına bu özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için siz saygıdeğer misafirlerimize, kıymetli basın mensuplarımıza, katkılarını esirgemeyen proje ortaklarımız Gölbaşı Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, işbirlikleri ile projemize destek veren Baldudak Ortaokulu Müdürlüğü’ne ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’na, hayallerimizin gerçekleştirilmesine mali destek sunan Ankara Kalkınma Ajansı’na, proje sürecinde bizlere ışık tutan Ankara Kalkınma Ajansı’nın çok kıymetli uzmanlarına tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz” dedi.